HTML

shemalefrushtuckavagynibelungizaltalexandrin

Gyermekeim az élet bonyolult ... De mi megoldjuk neked....olyan titkokat tárunk fel az ember elött amit még ha lát akkor se hinne el. De a 2 proféta megosztja veletek a tanitást .... Higgyetek a ZzZzZuniverzumban peaceanarchylove

Friss topikok

Linkblog

Hogy miért is hiszünk!

2010.03.10. 22:55 Zsiráfsárkánytacskó

Feleim!

Ez a téma most számomra aktuális...most mentünk szét a barátnőmmel. Már elég régen na-na nem kell megenni. Szóval gyermekeim van aki ilyenkor magába süpped és széjjel hiszi a fejét. Elmenekül az életből, pedig azt nem szabad vágod nigger. Én is így találtam rá a BARTOSIZMUSRA ami elvezetet a megvilágosodáshó. Azt most csak példának hozom fel, hogy egyik nagyon-nagyon közeli ismerősöm aki az alkoholizmusból menekült a kereszténységbe.... JÓ rosszul járt.
Na már most Ő annyira hisz hogy osztfőnöki órán( hohohohoooo nem árultam el XD) a fontos mindenkit érintő dolgok helyett is a hitről meg az azzal kapcsolatos dolgokról beszél. Ő az alkoholizmusból menekült a hitbe... Na már most a Bartosizmus menekülés a mindennapi életből, a hitből menekülés az alkoholizmusba és a teljes elmei bomlottságba: ebben hasonlít a Varecizmusra. Sem az elöbbit sem az utóbbit nem akarom előnybe helyezni. Bár én Bartosista vagyok tiszteletben tartom a barátom Chopi érzelmeit a és mély hitét a Varecizmus felé.Ezt a posztot csak tanulságbú irtam. Nem szabad eggyéválni a hittel csak annak a tanításaival és eszményével, magával a hittel soha.

Olvassatok mert födművesek vagytok vágod nigger :D
 

Szólj hozzá!

Címkék: tanúság bartos varecza vágod osztályfönök

A bejegyzés trackback címe:

https://shemalefruhstuckavagynibelungizaltalexandrin.blog.hu/api/trackback/id/tr441830121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása