HTML

shemalefrushtuckavagynibelungizaltalexandrin

Gyermekeim az élet bonyolult ... De mi megoldjuk neked....olyan titkokat tárunk fel az ember elött amit még ha lát akkor se hinne el. De a 2 proféta megosztja veletek a tanitást .... Higgyetek a ZzZzZuniverzumban peaceanarchylove

Friss topikok

Linkblog

A nyitás ötlete

2010.02.28. 22:18 Zsiráfsárkánytacskó

A barátommal már régen terveztünk egy jóféle blogot... Talán most meg is valósul. Célunk az hogy megmutassuk valójában milyen értelmetlen ez a világ, és az hogy némi változtatással mennyivel szebb lehetne. Szakterületünk a hülye történetek a világ minden tájáról, emellet a bitangpusztulatosan fostos és áthatóan almás fahéjas vagy fahéjas almás szavak használata amellyel bármely értelmetlen cuccost fel lehet dobni. Aztán mi meg nem káromkodunk mint a kocsis. Inkább mások számára új szókapcsolatokkal fejezzük ki pillanatnyi léthelyzetünk kiértekelését. Holnap kezdödik majd csak az érdemi munka... Olyan szavakkal és sztorikkal fogunk bombázni titeket hogy függök lesztek. Minden nap itt fogtok lógni ezen a pazarul megkomponált és kijebbvitelezett helyen!! Nya de ne legyünk ennyire nagyarcuak mert az nem gyönyörűségesen szépséges dolog... Egy a lényeg      OLVASS MERT TAHÓ MARADOL.

Vágod fölműves:D

 

1 komment

Címkék: blog kezdet kezdés életcél zsirafsarkanytacskó chopi

A bejegyzés trackback címe:

https://shemalefruhstuckavagynibelungizaltalexandrin.blog.hu/api/trackback/id/tr461798428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása